در ابتدا اینکه عنوان اساسا ربطی به پست نداره و فقط از بی عنوانی دست به دامنش شدم.

بعد از حادثه ی ناگوارXD دیروز که کسی نمی تونست وارد پنلش بشه و خطای ۴۰۴ میداد، بعضی دوستان از جمله خودم رسما حلوا هم دادیم:) یعنی اینهمه پیش رفتیم و فقط امیدوار بودیم که به قوم بلاگفای اسبق و مهین بلاگ معاصر نپیوندیم:)

البته دوستان زیادی هم بودن که از حلوا هم پیش تر رفتن و چهلم گرفتن و روسری رنگی هم سر کردنD: بدین صورت که به سرعت یه آدرس جدید تو یه سرویس دیگه، عموما بلاگفا، ساختن و الانم دارن آرشیوشونو انتقال میدن البته شاید هم دادن:) 

خلاصه بنده دچار ریزش موی سبیل شدم و الان هم نمی تونم راه برم:|

حقیقتش هنوز هم بیان برای من یه سرویس خیلی قشنگ و رمانتیکه:") یعنی ترجیح میدم اگه اینجا نباشه منم کلا با سرویس های وب نویسی وطنی خداحافظی کنم:| 

ازین جهت که امیدوار بودن خیلی کار بدرد بخوریه یعنی اینکه شما هیچکاری نمی کنین، لم میدین رو صندلی و منتظر می مونین، منم تصمیم گرفتم امیدوار باشم^__^

خلاصه اینکه بنده هنوز در حال گردش به دنبال سرویس آرمانیم هستم یعنی راحت، امن و مفت:دی

همین دیگه:) اگه اینجا یهو پرید و آهنگ رفتن کرد و دوست داشتین همچنان با ممالک جدیدمون با هم درارتباط باشیم، یه ایمیل این زیر رها کنین تا من برای روز مبادا نگهش دارم.

.

کمی دراماتیک تر: یاد نسل کشی ارمنی ها به دست حکومت عثمانی افتادم طرفای جنگ جهانی اول، به خاطر اون اتفاق ارمنی ها تو چهار نقطه ی دنیا پراکنده شدن که ایران هم یکی از همون کشورها بود.

ابری با احتمال بارش سبیل

دست ها مانع او می شوند.

راه میانبر؛ گورستان

هم ,یعنی ,یه ,سرویس ,نمی ,امیدوار ,ارمنی ها ,که به ,یه سرویس ,حلوا هم ,و فقط

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سخن خوش طراحی،محاسبات و اجرای پروژه های نوین نورپردازی مجله مد و لباس مردانه و زنانه| شلوار جین| پیراهن| استایل ثبت شرکت بک لینک-عارفه فروش میز تلویزیون پلی یورتانی شیک_ جذاب _ مختصر سینما و کلمات رد پای دوست قفل دیجیتال